Dräkt i favoritfärgen

13.09.2013 kl. 13:11

"Jag har på mig en blå dräkt som jag köpt från en modeaffär i Åbo till ett bröllop. I den höll jag för första gången ett offentligt tal till brudparet, jag hade hjärtklappning och magknip. Senare har jag också haft den på ett dop. Några år har den inte gått på, men nu går den på igen. Men ärmarna och byxbenen har blivit för långa. Jag älskar ljusblått, blått över huvud taget. När min dotter var några månader gammal och jag var ute och gå med henne i en blå sovpåse, frågade någon om det var en pojke, och undrade sedan varför jag hade blått till en flicka. En tid hade jag ganska mycket rött också, men jag tycker att jag har blivit för gammal för det nu."

Marghita

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu