Glädjen i att skida

17.10.2013 kl. 15:26
"Jag jobbade ju som idrottslärarinna förr och det är klart att jag sportade en hel del på fritiden också. Jag tyckte till exempel mycket om att skida. Jag tog på mig ett par lätta utebyxor, satte skidorna på biltaket och åkte till exempel till Reso för att skida. Där fanns ett bra spår. Jag har också skidat mycket på isarna kring själö – där finns mina sista skidor fortfarande, för jag skidar inte mera. Jag skidade ensam ganska mycket. Det enda som krävdes för att jag skulle trivas på skidorna var att det var ett bra spår."
Ann-Britt

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu