En rosa brud och en korrekt blivande make

31.10.2013 kl. 12:46

"Jag gifte mig 1973, eller kanske 1972. Jag hade en gammalrosa brudklänning med båtringning och puffärmar - det var modernt då.  Klänningen var knälång och klockad. På huvudet hade jag en pillerask, den sparade jag som minne, men den finns inte kvar längre. Jag hade vita fresior och buketten hade inslag av blått i sig. Min blivande make hade mörk kostym och gråblå slips - han var mycket korrekt. 

Efter bröllopet gick vi på restaurang och åt middag i glada vänners lag. Vi hade smörgåsbord till förrätt, oxfile med persiljesmör till huvudrätt och glasstårta till efterrätt. Till efterrätten drack herrarna konjak och damerna likör. Ja, jag drack också konjak för konjak tycker jag om - det har jag alltid gjort."

Asta

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu