En massa om en massa skor...

03.12.2013 kl. 13:47

"Jag har sparat ett par jättefina skinnskor som jag köpte på direkten när jag såg dem i ett skyltfönster till en affär på Köpmansgatan. Jag ska visa dem någon gång. De kastar jag aldrig! Det var ett modellexemplar som råkade vara i min storlek.
De här skorna är tillverkade precis för mina fötter. Jag har stått i hela mitt arbetsliv och är trött i fötterna nu. Sömmarna är handsydda."
Ella

 

"Jag har inga finskor på mig idag - det är ju vardag. Men jag tycker om att gå klädd i klack. Kanske inte så jättehöga klackar längre, det har ju blivit lite vingligare, men kanske en fem-sex centimeters klackar."
Astrid


 

"Idag har jag på mig ett par stadigare skor, de är mycket bekväma. När jag arbetade som gymnastiklärarinna så hade jag på mig gymnastiktossor: de var av mjukt läder. De kunde man bara ha inomhus, förstås. När vi var ute hade jag tjockare tossor på mig. Vi var ute på gymnastiken fast det var regnigt väder."
Stina

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu