Dagens kläder

20.12.2013 kl. 08:18

"Den här kjolen har jag köpt för kanske tjugo år sedan. Jag tror att det var från en affär som fanns i början av Humlegårdsgatan. Den affären gillade jag: de hade bra kläder till bra priser och betjäningen var bra den också. Som tur var märkte jag att den går väl ihop med den här varma och sköna ylletröjan. Ylletröjan har hängt länge oanvänd i min garderob: när jag var yngre använde jag andra slags kläder. Jumprar och så.

Jag har tänkt att jag är så gammal och har så mycket kläder att jag inte kommer att köpa nya. Tidigare när jag köpte kläder så funderade jag inte efter så mycket: såg jag något jag gillade så slog jag till. Ett fynd som jag gjorde var en tvådelad kjoldräkt i svart sammet. Den hade jag på fest i Spanien när vi bodde där på vintrarna. Jag har till och med haft den här!"

Anna-Lisa

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu