Festa till det med slipsen!

31.12.2013 kl. 08:54

"Män kan inte variera sin klädsel lika mycket som kvinnor kan. Det enda vi kan tillföra kläderna lite färg med är skjortan och slipsen. Jag har väl ungefär 70 slipsar - eller hade: när jag flyttade hit gallrade jag bort en stor del, så nu har jag kanske 35. Av dem använder jag tre: en röd för festligare tillfällen, en blå för finstämda tillfällen och vid andra tillfällen väljer jag slips utgående från kavajen. Det ska vara tillräckligt stor skillnad mellan färgen på kavajen och byxorna om man har udda kavaj. Idag har jag på mig en klubbjacka. Jag har två klubbjackor i min garderob."

Alf

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu