Mobilfoto på jackan

12.01.2014 kl. 20:36

"Den här jackan har jag köpt via min dotter. Hon hittade den i en affär och knäppte ett foto av den och skickade till mig på mobilen. Jag skrev att hon gärna fick köpa den åt mig. Vi ska snart gå och shoppa nya kläder åt mig, hon och jag. Jag går inte så gärna ensam till butiken nu längre - inte när det är så trångt och kaotiskt som det är nu i juletider."
Margitha

Kommentarer (1)
Visst är det trevligt att gå tillsammans och shoppa ibland! Min syster och jag brukar också ta med vår mamma och åka in till Helsingfors några gånger om året för att shoppa litet, fika och se på stan. Riktig kvalitetstid:)
Helen14.01.14 kl. 08:56

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu