Två meter långa ben...

06.02.2014 kl. 08:46

"Den här tröjan har jag beställt på postorder från ett företag vars kataloger jag fick hem i postlådan tidigare. De skickade ut dem ofta, katalogerna, och jag undrade många gånger hur de fick det att gå ihop. Det måste ju ha blivit dyrt med de där glansiga, tjocka broschyrerna. Jag skrev faktiskt till dem att jag inte vill ha hem deras kataloger längre - det är ju så svårt att beställa kläder på postorder. Byxor, till exempel: modellerna som visar upp dem har ju två meter långa ben och tjugo centimeter klack - det är klart att byxorna inte ser likadana ut när man själv har dem på sig."

Inger

"Ja, så tycker jag att de där katalogerna innehåller samma kläder år ut och år in."

Solveig
 

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu