En hatt för en fotograf

05.03.2014 kl. 20:15

"Det här är en gammal hatt. Ja den är inte antik eller så - ännu... Jag har inte brytt mig om kläder speciellt mycket, vilket är ganska intressant eftersom jag har jobbat som modefotograf, ett vansinnigt roligt yrke! Jag ville helst fota snygga kläder - men vad jag själv hade på mig struntade jag fullkomligt i! När jag jobbade som modefotograf hamnade mina bilder främst i skyltfönster, inte så mycket i tidningar. Modellerna själva skötte om sminkning och hår. Jag fotograferade också mycket natur och porträtt."

Märtha

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Vi är Årets modegärning 2013!

På Nöjesgalan 5.12.2013 fick vi pris för "Årets modegärning". Oerhört roligt och hedrande: tusen tack för nomineringen och tack till alla som har röstat på oss!

 

Vi är nominerade för pris!

Vi står som nominerade för "Årets modegärning" i Nöjesgalan 2013. Oerhört roligt! 
Här finns länken där du kan kolla in nomineringarna och rösta på din favorit (hoppas det är Modeminnen!).

 

Om bloggen Minnen i mode

Finns det minnen i plaggen du har på dig? När har du haft som roligast i favoritklänningen? Vilket plagg i garderoben har lappats mest? Hurdana reaktioner har du fått på den röda hatten? I vilka städer har skorna promenerat?

Modeminnena här på bloggen är insamlade i samband med diskussioner med boende på tre äldreboenden i Åbo. Bloggen är en del av projektet Seniorkultur, och kommer att uppdaterad regelbundet. Prenumerera gärna!

Ta gärna kontakt om du har frågor, kommentarer eller andra synpunkter på bloggen!
Kontakt fås t.ex. genom att e-posta johanna.slotte(at)abo.fi.

 

 

 

Senaste kommentarer

16.12, 08:33Vuokko-klänningen av Helen
10.12, 21:51Mingelparty av Kugge
09.12, 15:59Vi vann! av Helen
06.12, 21:49Vi vann! av Satu